Tuesday, January 22, 2013

"Skrivna sporočila" in "Intuicija"


Potem, ko je C. G. Jung prepoznal zakon sinhronosti, je slučajnost prenehala biti slučajnost. Sočasnosti so postale zato smiselne in tako del naših življenj kot način oblikovanja naše vsakdanje realnosti.

Skrivna sporočila, skrivni pomeni
Skrivna sporočila, skrivni pomeni je knjiga, ki vam bo razložila zakaj in kako nastajajo »slučajnosti«. Naučili se boste, kako prepoznati sporočila, ki jih vsakemu človeku pošilja ustvarjalna energija narave.

Če ste doslej svoje odločitve sprejemali sami, ker niste vedeli čigav nasvet bi poslušali, če v navideznem kaosu niste uspeli najti smisla, boste sedaj spoznali svetovalca in pomočnika – naravo samo!

Ko se boste naučili prisluhniti in razlagati si sporočila, ki vam jih neutrudno pošilja narava, se bo vaše življenje spremenilo. Odkrili boste nov svet, v katerem bo imel sleherni dogodek svoj pomen in smisel.


Intuicija - modrost pravega izvora
Knjiga Intuicija – modrost pravega izvora, je knjiga o pozabljeni veščini intuicije. Intuicija je, kot eno izmed najstarejših sredstev za pridobivanje znanja, v današnjem času popolnoma zapostavljena. Toda, če jo ponovno odkrijemo, lahko postane svetla zvezda, ki nam kaže pot k našim pravilnim odločitvam, pomemben vir zavedanja naše biti in močno sredstvo našega celostnega razvoja.

Nova in izvirna zamisel o SoulNetu – globalni mreži sinhronizacijsko-intuitivne komunikacije postavlja intuicijo v nove višine. Je namreč praktična in zelo enostavna povezava milijonov udeležencev, ki se ji tudi vi lahko v slehernem trenutku pridružite. S tem boste razvijali svojo intuicijo in hkrati uživali v skupni pustolovščini pospešene evolucije vsega človeštva.