Wednesday, July 3, 2013

I-synchro-U je on-line!

Sporočamo vam odlično novico o ponovnem delovanju nove  in izboljšane verzije »starega« SoulNeta- globalne mreže sinhrone in intuitivne komunikacije. Priključite se nam!

***

Izjemno veseli vam sporočamo, da je nova, izboljšana in naprednejša verzija SoulNeta z novim imenom I-synchro-U končno ponovno »on-line« in popolnoma aktivna!

Starejši člani SoulNeta boste zagotovo zelo hitro ugotovili prednosti in dobrobiti novega sistema. Upam tudi, da ga boste začeli ponovno uporabljati in ga priporočati tudi svojim prijateljem in znancem.

Naj naštejemo nekatere novosti in prednosti:

1. I-synchro-U stran je sodobna, pregledna in logična. Kot smo vam že napovedali je v angleščini in upamo, da vas to ne bo motilo preveč. Prej smo imeli na voljo le maile, sedaj pa lahko uporabljate polno moč I-synchro-U sistema v smislu dodatne komunikacije s tistim, ki vam odgovarja ali preko »kontrole« svojih lastnih intuitivnih odgovorov preko možnosti vidljivosti vprašanj.

2. Če boste tako izbrali, oziroma želeli…bodo vaša vprašanja vidna na javni strani (public page). Naprošamo vas, da vsaj nekatera svoja vprašanja in na njih natančne odgovore objavite  kot »javne«. Namreč na  ta način boste privabili  nove uporabnike.  V prihodnje celo planiramo neko vrsto foruma kjer bo možno debatirati glede vaših vprašanj in odgovorov. Tam  boste celo lahko poprosili za pomoč glede dodatne razlage vam  nerazumljivih odgovorov.

3. Verjamem da vas bo izjemno razveselil arhiv VSEH vaših vprašanj in odgovorov katere ste postavili ali odpisali v preteklosti kot član SoulNeta!

4. V koliko ste pozabili svoje stari SoulNet login ali password bo zadostoval le vaš e-naslov s katerim ste bili prijavljeni in boste že lahko obnovili vaš pristop k sistemu.

5. I-synchro-U stran vsebuje tudi vaš privatni profil, ki je viden le vam in kjer lahko menjujete svoje podatke, postavite enega od mnogih risanih avatarjev in pregledujete svoj arhiv in  lahko celo komunicirate z osebami, s katerimi ste prišli v sinhron kontakt.

6. In več...

Sistem je že šel skozi testno fazo. A kljub temu se lahko zgodi, da se še pojavljajo napake. Če vas zanima še karkoli, česa ne znate ali razumete…v zvezi  z I-synchro-U nam to sporočite na MAIL.

Zelo vam bomo hvaležni, če boste novico o I-synchro-U razširili med svojimi znanci in prijatelji.

Želimo vam veliko uživanja ter nadvse izpolnjujočo in produktivno sinhrono komunikacijo!

Vaš I-synchro-U tim! 

No comments:

Post a Comment