Thursday, July 4, 2013

Šani-Rahu upaja, 14.09.2013

Čas hitro beži,  zato vas že sedaj obveščamo, da se nam septembra lahko pridružite na Šani-Rahu upaji, natančneje v soboto, 14.9.2013. Ta dan bomo organizirali  srečanje v našem DA Centru na Hrvaškem namenjeno  skupnim preventivnim delovanjem z namenom harmonizirati  čas,  ki ga trenutno živimo.

V jyotish analizi  2013 smo to leto poimenovali »leto dekonstrukcije« in v njej poudarili nekaj pomembnih obdobij in z njimi povezanih kozmičnih »dogajanj«. Celo 2013 leto je obeleženo s konjunkcijo ( srečanjem) planeta Saturna (Šanija) in severnega lunarnega sečišča- »senčnega« planeta Rahuja v sideralnem  znamenju Tehnice (Tule), natančneje v malem ozvezdju  imenovanem Swati nakšatra.

Kombinacija Šani- Rahu nikoli ni enostavna! Če jo površinsko ocenimo, bi jo celo lahko poimenovali kot destruktivno. Krepitev konzervativnih moči, ki smo jim bili priča v maju letošnjega leta, smo v Jyotish analizi napovedali kot ključno obdobje tega leta zaradi »zbiranja« planetov v sideralnem znamenju Bika (Vrišabh), ki se  nadaljuje in doseže svoj vrhunec v septembru mesecu. Povečevanje napetosti in izrazita polarizacija svetovnega nazora lahko že avtomatsko pomeni družbene nemire, ki bi jih lahko spremljale tudi naravne katastrofe ter morebitna vojna dogajanja. Več o tem lahko preberete v samostojnem članku (Adrian P. Kezele blog).

V takšnih trenutkih je zelo pomembno, da s svojimi pozitivnimi dejanji doprinesemo k ravnovesju kolektivne zavesti  planeta Zemlje kolikor je to mogoče. Tisti, ki izvajate Rasa tehnike ste usposobljeni, da to napravite skozi tako imenovane UPAJE, ki se izvajajo na določen način, v točno določenem čas, ki ga nam diktirajo kozmični ritmi.

Najbolj primeren čas za izvajanje takšne upaje je med 11. in 21.9.2013, ko bosta Šani in Rahu v popolni konjunkciji na 14. stopinji sideralne Tehnice (Tule). Teh deset dni bo morda odločilnih za nadaljnji  razplet dogajanja v prihodnosti.

S tem namenom vas že sedaj pozivamo, da se nam pridružite na Šani-Rahu upaji! Na ta način bomo na notranjih ravneh  zavesti skušali skupaj ustvariti prepotrebno ravnotežje.  Kdo ve…morda bo prav ta aktivnost odločilna pri izboru smeri prihodnosti, saj bo prevesila jeziček na tehnici v pozitivno smer?

Upajo bomo skupinsko izvedli 14.9.2013  v našem DA Centru na Hrvaškem.  Skupina prisotnih bo prejela tudi navodila za izvajanje programa doma ( enkrat na dan ob istem času) za nadaljnjih  sedem dni, do 21.9.2013,  torej do konca najbolj kriznega obdobja.

Da pa bi lahko prisostvovali na omenjeni upaji in kasneje z njo nadaljevali doma, morate  biti seznanjeni s samo tehniko izvajanja, s prakso Rasa tehnik. Če ste se jih že naučili na tečaju Rasa tehnik ali ste že sodelovali pri kateri predhodni Upaji pred časom organizirani v našem Centru, ste že usposobljeni za Šani- Rahu upajo. 

Ker bi pa želeli tudi drugim omogočiti sodelovanje na omenjeni upaji, smo se odločili v Centru dan pred srečanjem tistim, ki te prakse Rasa tehnik še ne obvladate omogočiti, da se je ta dan naučite. Zato pri svoji prijavi na Šani- Rahu prijavo navedite, ali že izvajate osebne Rasa tehnike, ali še ne? V tem primeru boste prišli dan prej v Center in se naučili  potrebnega za sodelovanje na Upaji.

To je prva najava dogodka, vaše prijave začnemo zbirati od 7.8. do 6.9.2013 na mail.  Na svoj mail boste pa zatem povračilno prejeli vse potrebne informacije glede Upaje in pa formular prijave.

No comments:

Post a Comment