Sunday, March 31, 2013

Uvod v DEKONSTRUKCIJO ILUZIJE - enodnevni seminar

Uvod v DEKONSTRUKCIJO ILUZIJE
Enodnevni seminar v DA Centru, 11. maja 2013, Badličan, Hrvaška


Zaradi organizacijskih posebnosti smo shod »Dekonstrukcija iluzije, ki bi se naj odvijal v Novem Vinodolskem v začetku letošnjega maja, žal odpovedali.

Hkrati vas  vabimo, da se nam pridružite na finančno ugodnejši varianti  enodnevnega seminarja 11.5.2013 ( od 10.– ure do 17.– ure  z odmorom za kosilo) z istim nazivom DEKONSTRUKCIJA ILUZIJE – tokrat pa v našem DA Centru v Badličanu na Hrvaškem. Kaj več o tem si lahko preberete v Adrianovem obvestilu na njegovem blogu.

Tema seminarja bo končni »preboj«, izhod iz »sanj« in »prebujanje« v resnično realnost. Čeprav je to dejanski vrstni red duhovne poti vsakega posameznika in vsakega duhovnega iskanja.., je v povezavi s tem mnogo nejasnosti in zablod. Članki, ki jih je na to temo Adrian že objavil, so ljudi  spodbudili k razpravi in porodila so se mnoga nova vprašanja. Preberite si do sedaj objavljene članke, predlagamo, da začnete s prvim: »Maya- to kar ni!«

Na enodnevnem seminarju boste lahko postavljali vprašanja o podrobnih procesih dekonstrukcije iluzije in o končnem…prosvetljenju. Seminar je namenjen vsem vam, ne glede na predhodno znanje o omenjeni temi in izkušnjah v povezavi s tem. Priporočamo vam le, da si preberete že omenjene do sedaj zapisane članke, kakor tudi vse tiste, ki bodo do srečanja še sledili.

Ker smo s spremembo želeli omogočiti prihod večjemu številu vas, so sedaj stroški seminarja v našem DA Centru znatno nižji (cca 30 eura) - kar vsebuje vse stroške organizacije seminarja, stroške prostora in pa enostavnega veganskega kosila v odmoru za kosilo. Če ste od daleč in zato želite pripotovati večer pred srečanjem, imate tudi to možnost!

Prijava na ta seminar je seveda prav tako OBVEZNA, saj je prostor v Centru tudi omejen. Torej, če želite prisostvovati enodnevnemu seminarju »Uvod v dekonstrukcijo iluzije«, se morate prijaviti preko e-maila.  

Izkoristite to neponovljivo priložnost in se spoznajte s temo, o kateri se mnogo govori, a tako malo zares »ve« in, ki bi vam kot duhovnemu iskalcu morala biti na prvem mestu.

Dobrodošli!

Prisrčen pozdrav iz DA!

No comments:

Post a Comment