Thursday, February 7, 2013

Vastu vikend seminar


Na vikend seminarju boste poglobili znanje o splošnih vastu načelih ter se na primerih udeležencev seminarja naučili, kako jih individualizirati. Nekatere teme, ki jih zajema seminar, se dotikajo načinov preverjanja zemljišča oziroma parcele in tal,  natančneje razlagajo mahabhuto elementov in simbole s stališča popravljanja obstoječega stanja, izračuna mesta postavitve simbolov, prilagoditvi v skladu s telesno konstitucijo in pristopom v posebnih primerih zdravstvenih težav, Vastu prilagoditve delovnih prostorov, nadalje se dotikajo tudi Balidaane – dodatnega rituala, ki ga lahko izvajajo vsi, ki so prisostvovali vastu seminarju. Prav tako se lahko izračuna položaj vhodnih vrat, ki je dokaj pomemben in še marsikaj drugega.

Vsekakor je priporočljivo, da pred samim seminarjem udeleženci preberejo knjigo »Vastu – dobri duh prostora« (A.P.Kezele).

Termini seminarja bodo vedno pravočasno objavljeni v Koledarju dogajanja, če pa želite prejemati obvestila, se prijavite na mail Duhovne akademije.