Friday, February 8, 2013

Vastu jantre



Okolje, v katerem živimo in delamo vpliva na nas. Ni vseeno, kakšen je ta vpliv. Vastu je staro znanje o načinu stanovanja, ki vsakemu posamezniku ponuja individualni pristop in njegovemu življenjskemu prostoru s ciljem ustvarjanja notranjega in zunanjega ravnotežja. V uravnoteženem in z nami usklajenem prostoru  bomo bolj zdravi, bolj sproščeni in zadovoljni. Če nismo v mogočnosti že od začetka izgraditi svoj dom v skladu z naravnimi zakoni, Vastu priporoča tudi načine popravljanja obstoječega, ki vračajo ravnovesje v prostor, v katerem živimo. Najvažnejši takšen način je uporaba VASTU JANTER.

Vastu jantra je simbol naravnih zakonov, ki upravljajo z življenjskim prostorom. Vastu jantra  na pravilnem mestu znotraj stanovanjskega ali delovnega prostora postane žarišče duhovnih silnic. Njena navzočnost v prostoru odpravlja potencialno slabe učinke napačne orientacije prostora ali opreme znotraj tega. Uporaba Vastu janter pomeni vnašanje življenjske energije, skladnosti, zdravja in ustvarjalnosti v življenjski prostor.

Vastu jantre ne le da predstavljajo močno energijsko sredstvo za ravnovesje v prostoru, so hkrati lahko tudi umetniška dela. Prilagojene so posamezniku in prostoru, v katerem se živi in dela. Točno katero jantro potrebujete vi in na katera mesta v prostoru jo morate postaviti, pa vam natančno izračunajo v okviru Vastu svetovanja.  

Lahko se sicer naroči povsem individualno prilagojeno vastu jantro brez svetovanja in analize prostora. Za to so potrebni natančni rojstni podatki, datum, kraj in čas rojstva, in skica, z ozirom na odnos na strani neba in razpored pohištva v stanovanju ali prostoru, v katerega nameravate namestiti to »svojo« Vastu jantro.

Opozarjamo pa, da se v sklopu svetovanja dobi popolno priporočilo vseh vastu janter, zato ga priporočamo vsem. Toda kljub vsemu so vastu jantre tudi lep in koristen okras v vsakem prostoru, zato se lahko nabavi le ena ali tudi več njih, če več ljudi živi skupaj, tudi brez Vastu svetovanja. Takšne Vastu jantre so individualizirane glede na vaš jyotish. To je tudi način, ko Vastu jantre postanejo nenavadno lepo in dragoceno darilo. Informacijo o nabavi Vastu janter dobite pri Vastu svetovalcu ali TUKAJ.