Wednesday, January 23, 2013

Projekt I-SYNCHRO-U


Pomen I-SYNCHRO-U je sam izvor sinhronizacijskih in intuitivnih sporočil. I-SYNCHRO-U omogoča odgovore in vodenje na osebni in duhovni poti ter istočasno oživljanje polja kolektivne intuicije, s čimer podpira skupno evolucijo človeštva.

I-SYNCHRO-U je razširjena, mnogim že poznana intuitivna vaja, ki jo izvajamo v paru. Ena oseba postavi vprašanje, vendar ne razkrije njegove vsebine. Druga oseba odgovarja le na osnovi intuicije. Vaja je zelo prijetna in se pogosto izvaja na seminarjih in delavnicah s ciljem razvijanja in poglabljanja intuicije. Delavnice SoulNet so zasnovane na podobnem, vendar veliko širše zasnovanem načelu.

V teh delavnicah sodeluje večja skupina ljudi z vseh koncev sveta. Vsak ima pravico zahtevati odgovor na svoje neizrečeno vprašanje. Prav tako pa ima vsak udeleženec obvezo odgovoriti na vprašanje nekega drugega udeleženca.

Takoj, ko kdo postavi zahtevo po odgovoru I-SYNCHRO-U , računalniški program po metodi slučajnega izbora (sinhronost) izbere osebo, ki bo na zahtevo odgovorila.

I-SYNCHRO-U ima svoje mesto na webu. Obiščite ga in se seznanite s podrobnostmi v tej nenavadni možnosti razvoja intuitivne in sinhrone komunikacije preko interneta. Priključitev in uporaba I-SYNCHRO-U je brezplačna, vsekakor pa smo donacij zelo veseli.

Preberite članek o novim možnostima I-SYNCHRO-U programa!