Monday, January 13, 2014

Plan 2014

Upamo, da ste v novo leto 2014 vstopili zdravo, srečno in v prijetni družbi! Na podlagi Jyotish analize lahko pričakujemo zanimivo leto - "Leto teme in svetlobe". Do meseca maja traja njen "temni del", to je nekako še nadaljevanje oziroma "odzven" že trajajočega obdobja, nato pa naj bi, iskreno upamo, prišli zares boljši časi.

Duhovna akademija bo v skladu z ritmi pripravila tudi svoj program. V tem trenutku se izvajajo aktivnosti, katere smo pričeli že prejšnje leto, jeseni. Triletni študij Jyotisha poteka tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem, istočasno pa vodimo štiri skupine, ki so vstopile v proces "dekonstrukcije iluzije", kar bo trajalo približno pol leta. Zaključevanje omenjenih aktivnosti je predvideno med tekočim letom, z novimi aktivnostmi pa bomo pričeli septembra in oktobra. Seveda bomo o tem pisali tudi na naših spletnih straneh, tisti, ki pa ste že člani naše skupine, pa boste o dogajanju obveščeni preko elektronske pošte. (V primeru, da še ne dobivate naših obvestil, pa bi to želeli, se lahko prijavite tukaj.)

Tekom leta planiramo izvajanje tečajev Integralne meditacije, tako v Mariboru kot tudi v Zagrebu, prav tako pa bomo zopet organizirali Tečaj ubrzanja.

Po Jyotish analizi je v 2014. letu najbolj kritičen mesec april. V ta namen bomo v Duhovni akademiji organizirali "Soma upajo", ki se bo odvijala v soboto, 12. aprila 2014. V kratkem bomo o tem objavili prispevek, ki bo bolj natančno razložil potek in namen te upaje. V prispevku bo tudi navedena možnost prijave. Pogoj za sodelovanje pri upaji je védenje o izvajanju Rasa tehnik, toda, če tega slučajno še ne izpolnjujete in ne poznate, ne skrbite. Tako kot prejšnja leta (npr. Šani-Rahu upaja v 2013. letu), bomo tudi tokrat, dan pred upajo, organizirali krajši tečaj, kjer se boste seznanili s tehniko in se je tudi naučili. Naš glavni namen je, da bi bila Soma upaja omogočena in dostopna čim večjemu številu posameznikov, ki si želijo pri njej prisostvovati.

Glede na težo kriznega obdobja v aprilu 2014, bi bilo dobro, da bi se Soma upaje udeležilo čim večje število ljudi, ki bodo potem, po soboti 12. 4., z izvajanjem istega programa nadaljevali doma, in sicer vse do konca meseca aprila ter s tem dejanjem sodelovali v širjenju vibracije miru.

Dejansko je od situacije v aprilu odvisno, kako se bodo v nadaljevanju odvrteli dogodki znotraj nas in v svetu. Toda kljub vsem napovedim smo optimistično naravnani ter z odprtim srcem upamo na izvrstno obdobje, ki prihaja potem. Zato vas že sedaj vabimo, da razmislite in se priključite ponovitvenemu seminarju "Dekonstrukcija iluzije", ki vam ponuja izjemno in dokončno znanje ter prenehanje in izpolnitev pri iskanju razsvetljenja.

Seminar "Dekonstrukcija iluzije" bo predvidoma v soboto, 27. 9. 2014. Zagotovo bomo o tem še pisali, predvsem potem, ko uspešno prebrodimo mesec april 2014.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na našem mailu!

No comments:

Post a Comment